Vuosikokous ja kotimaisen kulttuurin ilta on pidetty

Mopediclupi MC Varatuluppa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 28.11.2015 Kirkkokadun Teboililla Joensuussa. Asialistalla oli toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistamiset vuodelle 2016. Lisäksi valittiin entiset jatkamaan yhdistyksen luottamustoimissa.

Vuosi 2016 tulee olemaan yhdistyksen juhlavuosi, sillä sen perustamisesta tulee vappuaattona kuluneeksi 10 vuotta. Juhlavuottaan yhdistys juhlistaa perinteisten tapahtumien lisäksi juhla-ajolla heinäkuun alussa. Juhla-ajo suuntautuu Selkien ja Mönnin kautta Jakokosken Tähtitornille ja sieltä edelleen Suontauksen ja Kuurnan kautta takaisin kotikonnuille. Yhdistys hankkii jäsenilleen juhlavuotensa kunniaksi huomionväriset softshell-takit yhdistyksen logolla brodeerattuna.

Vuosikokouksen jälkeen vietettiin kotimaisen kulttuurin iltaa keilaamalla keilakunkun, keskivertokeilaajan ja olevinaan keilaajan titteleistä Kuntokeitaalla. Lukuisat taitoon tai tuuriin liittyvät kaadot keilaradoilla saivat ansaitsemansa huomion.

Ilta huipentui nepalilaisessa ravintolassa syötyyn chilipainotteisiin illalliseen ja palkintopystien jakoon. Olevinaan keilaajaksi tuli Jukka Nieminen, keskivertokeilaajaksi Jouko Pajarinen ja keilakunkuksi Olli-Pekka Leppänen.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti