Huipentuma on koettu ja talkootyöt kuitattu

MC Varatuluppa ry:n toimintavuoden huipentumaa on koettu ja talkootuotot kuitattu. Mopediclupin perinteistä kotimaisen kulttuurin iltaa vietettiin lauantaina 29.11.2014. Ilta alkoi Kirkkokadun Teboililla omistajan tarjoamilla pullakahveilla. Tämän jälkeen iltaa jatkettiin Joensuun Kuntokeitaalla keilaamisen merkeissä. Tunnin mittaisessa turnauksessa pelimiehet erottuivat toisistaan joskin sillä ei ollut varmaan juurikaan merkitystä tuloslaskennassa.

Ilta huipentui kreikkalaisen ravintolan pikkujoulubuffetin syömiseen. Palautteesta päätelleen missään ei ole syöty niin hyvin kuin täällä. Lienee ollut siis hintalaatusuhde kohdallaan ja näin ollen talkootunneista saatu korvaus tullut kuitatuksi asianmukaisesti eli yhteiseen hyvään se on käytetty.

No sitten tuloksiin. Tuomarineuvosto taas suhmuroi tuloksia, joihin ei ollut edes valitusoikeutta. Olevinaan keilaajaksi tuli Tarmo Hämäläinen, keskivertokeilaajaksi Jouko Pajarinen ja keilakunkuksi Jukka Mujunen, jotka kaikki saivat pystin palkintojenjakotilaisuudessa illan päätteeksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti