Sangollinen kaloja

MC Varatuluppa ry:n jäsenten perinteinen kesäkalastuspäivää tai lähinnä iltaa vietettiin Rissasmatin rannassa pe 16.8.2013. Mukaan jouti lähtemään 7 yhdistyksen jäsenta, jotka kaikki osallituivat kalastukseen rannaltakäsin ja saivat saaliikseen sangollisen kaloja.

Vaikka kyseessä ei ollut tälläkään kertaa kilpailu, niin kyllä puheiden perusteella taas jyvät erottuivat akanoista tai voisiko todeta suorastaan kalamiehet makkaranpaistajista. Suurimmat saalit sekä määrässä että koossa taisi saada Teuvo ja Pertti - yhteenliittymä.

Kalastuksen päätteeksi oli tarjolla nokipannukahvia, paistomakkaraa ja tietysti maakunnan kuulut Pertin muurinpohjaletut höystettynä hienollasokerilla ja mansikkahillolla.

Lettukestityksen yhteydessä paikan isäntä äityi kertomaan vitsejä, kun oli huumorimies. Isäntä kertoi aikanaan vuosikymmeniä sitten pyrkineensä jossakin kaupungissa paikalliseen kapakkaan. Kapakan portsari oli topannut ovella kertoen, että kapakka on nyt sitten täynnä, joten ei ole pääsyä. No tästä huumorimiehenä kysymään portsarilta, että eikä edes tasavallan presidentti pääsisi sisälle, jos sattuisi tulemaan. Tähän portsari oli vastannut, että kyllä hän vielä mahtuisi. Tähän taas isäntä oli todennut, että hän on aivan varma, ettei presidentti tule tänä iltana, niin minä voin ottaa hänen paikkansa. Tämän kuultuaan portsari oli laskenut isännän sisälle ravintolaan todeten samalla verukkeen olleen mitä mainioimman. Että tällaista maailmalta.

Mopediclupin seuraava tapahtuma on sitten syyskuussa ajettava Aittolammen ympäriajo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti