Kotimaisen kulttuurin ilta on nyt sitten vietetty

MC Varatuluppa ry:n toimintavuosi 2012 on kääntynyt viimeiseen kvarttaaliin ja jäljellä on pari tapahtumaa. Mopoajelut ovat päättyneet jo aikaa sitten ja on ollut aika siirtyä "sisähommiin". 

Loppukauden ajatukset täytti perinteinen kotimaisen kulttuurin ilta, joka tällä kertaa järjestettiin  la 1.12.2012 klo 17 alkaen aluksi Kirkkokadun Teboililla ja siitä sitten Joensuun keilahallilla.

Tunnin mittaisessa turnauksessa saatiin selvitettyä - jälleen kerran - keilauksen osaajat kolmessa eri sarjassa: "Olevinaan keilaaja", "Keskiverto keilaaja" ja "Keilakunkku". Keilakunkuksi tuomaroitiin Jouko Konstig, keskiverto keilaajaksi Pertti Haukka ja olevinaan keilaajaksi Jukka Mujunen. Palkintojen jaon yhteydessä syötiin asiaankuuluva päivällinen.

Toimintavuosi päättyy sitten uudenvuodenaatonaattona pidettävään vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet varajäsenineen sekä päätetään vuoden 2013 toiminnasta ja taloudesta.

MC Varatuluppa ry:n mopoilusta kiinnostuneiden ja asiansa osaavien jäsenten yhdistys, jonka kotipaikka on Kontiolahti ja jonka jäsenmäärä 18.

Matti Immonen

Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti