MC Varatulupan toimintakertomus 2007

Toimintakertomus 2007
MC Varatuluppa ry toimi v. 2007 kuten esikuvansa sytytystulppa; välillä näkyi kipinä ja välillä taas ei. Kukapa jatkuvaa kipinää kestäisikään!

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 30.4.2007 Iiiksenniityn lakkautetulla kyläkoululla yhdeksän kerholaisen ja siman voimin. Kokouksessa vahvistettiin kesäisten retkien suunnat ja ajankohdat.

Juhlava juhannusajelu toteutettiin 22.6.2007 heti aamusta, lähtöpaikkana Rautanetin risteys. Letkassa kohti Joensuun torin Marttakahvion piirakoita ja kahveja päristeli yhdeksän mopoa kuljettajineen. Koneiden ja miesten lämmetessä nähtiin jopa pärinäpoika- meininkiä paluumatkalla.

Kesän kalastusretki tehtiin Kalliojärven laavulle 1.7.2007. Olevinaan kalassa kävi kaikkiaan kuusi rohkeaa mopoilijaa huomattavan vahvistuksen, maankuulun letunpaistajan Pertti Haukan kera. Kalaa ei saatu, mutta letut ja makkarat maistuivat. Ensimmäiset remontit kulkupeleihin tehtiin jo lähdössä Tervalammen levikkeellä, mutta sen jälkeen päivä olikin huoleton.

MC Varatuluppa sai oikeuden ja velvollisuuden käyttää ry- päätettä virallisessa nimessään 14.9.2007 yhdistysrekisteriin hyväksymisen myötä.

Joulukuun alkupuolella alkoi yhdistyksen varainkeruu Kulhon kaukalon jäädytystöiden myötä. Kontiolahden kunnan kanssa tehty kolmivuotinen sopimus takaa toteutuessaan 1400 euron vuositulot yhdistykselle.

Yhdistyksen syyskokous ja samalla pikkujoulu vietettiin 16.12.2007 kyläkauppa Lindalla. Kokouskahveja, piirakoita ja torttuja nautti kaikkiaan kahdeksan jäsentä kokouksen ja irtonaisen tarinoinnin myötä.

Vuoden lopussa yhdistyksessä oli kaikkiaan kolmetoista jäsentä. Osallistumisaktiivisuus tapahtumiin oli korkealla tasolla.

Vuosi 2007 jää MC Varatuluppa ry:n historiaan toiminnan varsinaisena käynnistymisvuotena.

Tästä on hyvä jatkaa, ei muuta kun menoksi!


Hallituksen puolesta


puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti