Peräkonttikirppis 7.8.2010 Kulhon pesäpallokentällä.


Luukut auki ja asiakkaiden odottelua. Alueella oli myytävänä myös kaksi kappaletta mopoja (Tunturi ja Rex) ja mopoprojekti (Jupiter).


Kaupat syntyi ja orava sai uuden omistajan


Tavaroiden tutkimista ja ostopäätöksen tekemistä

MC Varatuluppa ry järjesti yhteistyössä Iiksenniityn Marttayhdistyksen kanssa peräkonttikirppiksen Kulhon pesäpallokentällä la 7.8.2010 klo 10 alkaen. Laajamittaisesta ilmoittelusta huolimatta paikalle saapui vain pari kourallista kirppismyyjiä peräkontteineen tai kärreineen. Helteisen sään vaikutus näkyi sekä kirppismyyjien että ”ostajien” määrässä. Tavara teki kuitenkin sen verran kauppansa, että jokainen myyjä sai kulunsa pois.


Tehokkaista järjestelyistä vastasi MC Varatuluppa muine vastuuhenkilöineen. Marttojen kahvit ja muurinpohjaletut maistuivat jokaisen niitä nauttineiden suissa.


MC Varatuluppa kiittää yhteistyökumppani Iiksenniityn Marttayhdistysta toteutuksesta. Kiitos kuuluu myös Kulhon Kunto ry:lle, jolta saatiin pesäpallokenttä, huoltokopit ja kioski käyttöön veloituksesta.


MC Varatuluppa ry:n hallitus osoittaa tapahtumasta saadut myyntipaikkamaksut erikseen nimettävään hyväntekeväisyyskohteeseen.
Teksti Matti ja editointi Pekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti