Juhannusaaton 2010 mopoajelu Joensuun torille - ajelu oli 5. juhannusajelu.


MC Varatulupan perinteinen ( jo viides) Juhannusaaton mopoajeluun osallistui tänä vuonna 12 mopo(ilija)a.
Yksi kerhomme jäsenistä oli toipilaana, mutta oli hengessä mukana ja osallistui ajeluun henkilöautolla. Lähtö tapahtui suunnitelmien mukaan klo "08.00 tasan" perinteisestä juhannusajon kokoontumispaikasta sään ollessa lämmin ja aurinkoinen.

Mopoletkan vetäjä valitsi reitiksi Ilomantsi- Joensuu tien. Reitti kulki Karsikon, Niinivaaran ja Suvantosillan kautta Joensuun torille. Reittivalinta oli sikäli oivallinen, että kahteen mopoista tuli ongelmia Karsikossa, mutta vain toinen hyytyi ja joutui jättämään matkan teon kesken - Pohjanneidon pihamaalle.

Joensuun torilla kerholaiset laittoivat moponsa siistiin parkkiin joensuulaisten ja turistien katseltavaksi ja menivät itse nauttimaan Martta kahvioon juotavaa ja syötävää. Virkistystauon jälkeen kerholaiset esittelivät kalustoaan niistä kiinnostuneille ja saipa jopa kontaktin, jonka kautta monen kerholaisen mopojen varaosasaanti voi helpottua.

Torilta lähdön jälkeen ajettiin muutaman korttelin mittainen kaupunkikierros, minkä aikana huomasi, että kaupunkilaiset ymmärsivät ajelun luonteen ja tervehtivät kulkuetta vilkuttaen tai muuten hymyillen.

Kaupunkikierrokselta kerholaiset suuntasivat rautatieaseman kautta takaisin Karsikkoon seuramaan Karin mopon huoltoa.

Karsikosta matka jatkui Kulhoon Lindan kahviolle ja siitä sitten itse kukin suuntasi juhannuksen viettoon.
Mopot siististi rivissä Joensuun torilla. Kerholaisilla on päällä keltaiset kerhopaidat ja jaloissa kerhon viralliset mopoilijalkineet Reinot.


Kerholaisten mopokalustoa, joista valtaosa on ns. pappatuntureita, mutta
oli mukana myös Rex ( huollossa) ja Solifer automaatti.Kerholaisten pappa Tuntureita.


Kerho Tunturi kalustoa.Kerholaiset tulivat seuraamaan Karin mopohuoltoa.


"Tavoilleen" uskollisena Kari aloitti moponsa (Rex) huollon Karsikossa juhannusaaton aamupäivällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti