Kesäajelu ja onginta 2009

Kohot vedessä ja odottelu alkaa.
Tämmöistäkin saaliiksi saa.


Pietarin kalasaalis ?

Mopolla pääsee...


....vielä poiskin.
Keskikesän sunnuntaina eli 5.7.2009 tehtiin mopediclupin retki kalaiselle lammelle, joksi oli tiedustelujen perusteella valittu Tukhulminlammit Jukajoen tien varresta. Klupin kymmenkunta joutavinta jäsentä lähti normaalissa keskikesän kelissä (+9,6 ja sataa tihuutti) rohkeasti sovitulle retkelle. Aluksi ajettiin asfalttiteitä myöten kunnes päästiin erityisesti mopoiluun sopiville hiekkateille ja poluille, jotka johtivat aivan lampien rantaan.
Into kalalle oli jäsenten keskuudessa kova, mistä syystä osalla jäsenistä oli uutta kalustoa käytössä. Eipä ollut kalustolla merkitystä ensimmäisellä lammella kalastuksessa, sillä kenellekkään ei tullut kalan kalaa. Tästä tuskastuneena vaihdettiin paikkaa niin sanotulle Unton lammelle, jossa selvittelyn perusteella piti olla kalaa. No niin olikin. Kyseessä oli oikein niin sanottu Pietarin kalansaalis, joka koostui vajaasta kuudestakymmenestä ahvenensintistä ja noin puolitoista kiloisesta hauesta. Kateellisilla jäsenillä (=kalaa saamattomilla) alkoi suupielet mennä alas ja tulla kiire makkaranpaistoon. Makkarat paistettiin Paiholan yhteismetsän metsästysmajalla, minkä jälkeen ajettiin metsäisten teiden kautta kyläkaupalle kahveille.
Koleasta ja osin sateisesta säästä huolimatta retki tuotti mukana olleille hyvää mieltä ja erityisesti kalastuksessa menestyneiden keskuudessa.
Seuraava MC Varatulupan tapahtuma on syyskuussa ajettava Aittolammen ympäriajo, mistä tarkemmin ilmoitellaan tapahtumakalenterissamme kesän loppupuolella.
MC Varatuluppa ry toivottaa hyvää kesää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti