Juhannusajot 2009MC Varatulupan juhannusaaton ajo ajettiin viileässä keskikesän säässä.

Mopediclupin 10 joutavinta jäsentä lähti mopoillaan liikkeelle klo 9 paikkeilla Ilomantsintien kaupunkiin johtavalta pysäkiltä tarkoituksena ajaa ”hyvässä järjestyksessä” Joensuun kauppatorille Marttakahvioon perinteisille juhannusaaton kahveille.

Kevään aikana pariin mopoon oli tehty laajamittaiset koneremontit, mutta siitäkin huolimatta yhden korjatun mopon voimat riittivät vain Karsikkoon saakka eli Pohjanneidon pihaan. Tästä kuitenkin jatkettiin määränpäähän, jonne tämä välille jäänyt jäsen tuli perässä ajanhengen mukaisella mopolla eli skootterilla.

Marttakahviossa nautittiin karjalanpiirakka munavoilla kahvit ja huastettiin pääasiassa keskenämme. Perinteisten mansikka – ja perunaostosten jälkeen ajettiin kaupungin keskustassa pari kiekkaa. Liikennevalorytmitys vain oli sellainen, että häntäpää ei ehtinyt mukaan samaan aaltoon kaikenaikaa.

Ruutukaava-ajelun jälkeen suuntasimme juhannuksen viettoon eli kotia kohti. Kulhon kiertoliittymässä harjoiteltiin vielä liittymäajoa ja pysähdyttiin lämmittelykahveille Kyläkauppa Lindaan.Seuraava mopediclupin retki on su 5.7.2009, jolloin tehdään onkiretki kalaiselle lammelle lähialueelle.

ADMIN LIITTÄÄ KUVIA MYÖHEMMIN LISÄÄ- MÖKKIKONEEN TEHOT EI RIITÄ!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti